Sinds begin dit jaar trekt Mitchell Cremers de kar in het Gemeenschapshuis in Genhout. Een proces dat, zoals hij zelf zegt, “een vliegende start kende”.  Door een groot aantal koffietafels en een mooi carnavalsfeest (dat als alternatief diende voor de afgelaste optocht van 16 februari 2020) zag de toekomst er rooskleurig uit.

Toen kwam echter de corona-uitbraak en hing de toekomst plots vol onzekerheden aan elkaar. Mitchell is echter iemand die niet bij de pakken gaat neerzitten. De geplande verbouwing van de keuken en de bouw van de serre ging gewoon door. Ondertussen kregen Genhoutenaren al de mogelijkheid om een frietje te gaan halen en vonden vele verenigingen en werkgroepen hun weg naar het Gemeenschapshuis. Met inachtneming van de coronamaatregelen en het voor lief nemen van het feit dat nog niet alles klaar is, treffen jong en oud elkaar op deze manier al regelmatig in de Gasterie. Zo steunen veel Genhoutenaren deze ondernemer door activiteiten te organiseren en voetbalt hij zelf al een aardig balletje mee bij GSV’28. Plannen heeft Mitchell trouwens genoeg. Zodra het kan wil hij op vrijdag een driegangenmenu serveren (eten wat de pot schaft), met daarbij de keuze uit zeker 100 (!) speciaalbiertjes op de kaart. De verbouwing zorgt daarnaast voor een flexibel gebruik van het Gemeenschapshuis. De gymzaal wacht nog op een facelift, maar ook daar heeft Mitchell al beelden bij. Ondanks alle uitdagingen die corona op zijn pad brengt gaat Mitchell er vol voor. Zoals hij het zelf zegt: “Je moet er het beste van maken.”

Je moet er het beste van maken

Mitchell CremersGasterie Genhout Treft